Bedrukken of borduren

Als bedrijf wil je er natuurlijk professioneel en representatief uitzien. Je besluit je bedrijfskleding te personaliseren met jullie eigen logo.

Samen met Bas van Dorst kijk je naar tal van mogelijkheden voor bedrijfskleding die past bij jullie organisatie. Dit is gelukt! Nu volgt de volgende kwestie: wordt het borduren of bedrukken?

Gepersonaliseerde bedrijfskleding is dé manier om herkenbaar te zijn als bedrijf. Het laten borduren of bedrukken van bedrijfs- of werkkleding is een gebruikelijk manier om de kleding van een logo, tekst of opdruk te voorzien. In deze blog help ik je om een keuze te maken tussen borduren of bedrukken.

Het verschil tussen borduren en bedrukken

Het grootste voordeel van borduren is dat het áltijd op de kleding zal blijven zitten. Het is dan ook logisch dat er vaak voor deze techniek wordt gekozen bij kleding die lang gebruikt gaat worden. Echter, T-shirts en andere dunne kleding zijn uitzondering op deze regel. De borduring kan hier namelijk niet altijd goed op hechten en kan loslaten. Deze kleding bedrukken is dus een betere optie!

Daarnaast ziet borduren er luxe uit. Bedrijfskleding met een grote representatieve uitstraling zullen daarom eerder voor deze techniek kiezen.

Het bedrukken van bedrijfskleding wordt nog altijd vaak gekozen. Een bedrukking gaat relatief minder lang mee. Dit betekend niet dat een bedrukking niet lang meegaat! Als je je kleding laat bedrukken gaat dit ook ontzettend lang mee. Bedrukken is vooral interessant bij werkkleding, sportkleding en promotiekleding.

Heb je een logo met fijne lijnen of kleine letters? Kies dan ook voor het bedrukken van je kleding. Het bedrukken van een logo, tekst of opdruk is namelijk vele male gedetailleerder dan bij borduren. Dit zal het eindresultaat ten goede doen!

Als laatste is het bedrukken vaak goedkoper en sneller leverbaar. Omdat wij maatwerk leveren zijn de mogelijkheden bij bedrukken eindeloos.

Kom gerust langs voor specialistisch advies!

Wij drukken en borduren logo’s, teksten en opdrukken in onze eigen ruimte. We denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies. Samen kijken we naar de beste optie voor jouw gepersonaliseerde bedrijfskleding. Alleen dan behaal je een optimaal resultaat. Omdat wij maatwerk leveren is bij ons alles mogelijk. Leg daarom je ideeën bij ons op tafel; wij doen de rest! Wil jij samen kijken naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kunnen we je helpen?