Tricorp Workwear


Ontdek Tricorp

Tricorp biedt moderne werkkleding voor dames en heren in de meest uiteenlopende vakgebieden. Wij geloven dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. De kleding moet perfect passen; het postuur en de wensen van de drager maken niet het verschil, wij maken het verschil. Dit doen wij door het ontwikkelen van collecties uniforme werkkleding die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen. Werkkleding moet passen bij het werk van de drager, daarom bieden wij één collectie werkkleding die bij iedere professional past.

 

Het assortiment is opgedeeld in 5 labels: Workwear, Casual, Safety, Premium en Corporate.

 

Duurzaamheid bij Tricorp

Tricorp committeert zich als bedrijf om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit wil zeggen dat Tricorp in de gehele productieketen zorg draagt voor het verminderen van haar impact op het milieu en voor de arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden waaronder de werknemers in de keten hun werk doen. Dit is een opdracht voor Tricorp zelf, waar elke dag aan wordt gewerkt en steeds meer verbeteringen in worden gerealiseerd. Want duurzame bedrijfskleding heeft de toekomst! Werkkleding met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk, maar wel comfortabel, veilig en mooi.

 

Met de twee kledingpakketten REWEAR en RE2050 is Tricorps eerste missie geslaagd! REWEAR is een kledingpakket waarbij de artikelen voor een deel zijn gemaakt van gerecyclede grondstoffen. Deze items zijn gebaseerd op zes bestsellers uit het standaard assortiment. Het RE2050 pakket bestaat ook uit artikelen die een volledig nieuw design hebben en voor bijna 100% uit gerecyclede materialen bestaat.

Workwear

Tricorp Workwear biedt een breed assortiment betrouwbare, sterke en comfortabele werkkleding aan.  Professionals in de bouw, industrie en logistiek stellen zware eisen aan hun werkkleding. Tricorp eist dan ook meer van de Workwear-collectie. Optimale bewegingsvrijheid wordt mogelijk gemaakt door de ergonomische styling en perfecte pasvorm van de werkkleding. Door dit te combineren met sterke materialen heeft Tricorp met het Workwear label een robuuste, comfortabele collectie in het assortiment. Perfecte pasvormen en bicolors met een krachtige en stoere uitstraling. Bestand tegen de weersomstandigheden en gemaakt om het beste uit iedere werkdag te halen: dat is Tricorp Workwear.

 

Is jouw werkkleding fiscaal aftrekbaar? Het antwoord op deze vraag vind je hier!

Safety

Veiligheid op het werk is voor elke professional essentieel. Het aantal veiligheidsrisico’s en de mogelijke ernst van de gevolgen verschilt sterk per sector. Desondanks is safety first een motto dat overal geldt. In meerdere sectoren, zoals de bouw, de chemische industrie en de logistiek, kunnen veiligheidsrisico’s beperkt worden door de juiste werkkleding te dragen. Tricorp heeft daar een speciaal label voor ontwikkeld: Tricorp Safety. Deze lijn bestaat uit hoge zichtbaarheidskleding en multinorm kleding.

 

Casual

Tricorp Casual is een uitgebreide collectie basic werkkleding met een casual look. Ontstaan vanuit de behoefte om professionals te kunnen voorzien van betere werkkleding. Het assortiment bestaat uit T-shirts, poloshirts, sweaters, vesten en accessoires. Kortom, de basis voor jouw dagelijkse werkoutfit.

 

Premium

Tricorp Premium is een exclusieve collectie met onderscheidende kleding gemaakt van vernieuwende fijne materialen. De fijne peach-finish draagt comfortabel en is erg representatief. Dit maakt deze kleding geschikt voor professionals in een commerciële omgeving. Met een knipoog naar fashion presenteert Tricorp zich hiermee als trendsetter in de markt voor werkkleding.

Corporate

In ons Corporate assortiment vind je modieuze pakken voor dames en heren, bestaande uit pantalons, rokken, jurken, colberts en gilets. Deze lijn is met de komst van de nieuwe Business-lijn een uitgebreide collectie representatieve werkkleding.  Naast de pakken is het Tricorp Corporate label voorzien van overhemden en blouses om de zakelijke look compleet te maken. Zo beschikt iedere professional in de zakelijke of commerciële markt over perfect passende bedrijfskleding.

 

Partner MoneyGram Haas F1 Team

Wij zijn er trots op dat Haas F1 Team onze partner is. Als Official Team Kit Supplier dragen we bij aan de uitstraling en performance van het team. De teamleden dragen onze circulaire werkkleding met moderne look en hoog draagcomfort. Naast de team kit verzorgen we ook de merchandise voor het team dat actief is in de absolute wereldtop van de racerij. Heb jij ons logo al gespot op de kleding en de VF-23

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kunnen we je helpen?