Klaar voor de Zomer

Is jouw team klaar voor de zomer?

Wanneer de temperaturen oplopen en de zon tevoorschijn komt wil je je veilig en comfortabel blijven kleden tijdens je werkzaamheden.

Elk seizoen vraagt om andere werkkleding met andere eigenschappen. Speciaal voor de zomermaanden heeft Shirtsborduren ideale T-shirts die functioneel zijn, geschikt zijn voor warme temperaturen én beschermen tegen UV-straling. Zo kun jij veilig en vol vertrouwen beginnen aan je werkdag.

CoolDry T-shirts mét UV-block

Voor de trendsetters, de hevige zweter en de gevoelige huidjes bieden we CoolDry T-shirts. Het is een T-shirt met een sterk ademend vermogen waardoor je het niet snel warm krijgt. Daarnaast neem het CoolDry T-shirt goed vocht op tijdens het transpireren. Dit samen maakt dat je altijd lekker fris blijft tijdens het zware werk. Het T-shirt is gemaakt van polyester. Het zit dus erg comfortabel en voelt lekker aan. Tevens hebben de T-shirts een slim fit pasvorm, waardoor ze mooi aansluiten en goed zitten.

Voor de mannen die hun eigen was moeten doen: dit wordt een eitje met het CoolDry T-shirt. Het T- komt namelijk kreukvrij uit de wasmachine. “Bouwvakker kan de was doen ???? ”.

Buiten dit alles is de kleding ook nog eens representatief. Wil je gaan voor een échte professionele uitstraling? Laat dan je werkkleding borduren of bedrukken met je eigen bedrijfslogo. Het ziet er niet alleen professioneel uit, maar het is ook een absolute toegevoegde waarde voor de naamsbekendheid binnen de regio. Klik hier voor het laten borduren of bedrukken van je CoolDry T-shirt.

Waar kan je het CoolDry T-shirt het best mee combineren?

Een CoolDry T-shirt is perfect te combineren met een korte of een lange werkbroek. Denk bijvoorbeeld aan een Cordura Canvas werkbroek of een Canvas kort. Buiten dat misstaat het T-shirt ook zeker niet op een werkjeans. Draag je liever een polo? Dan hebben we speciaal voor jou CoolDry polo’s. Nét zo representatief en minstens zo goed!

Ook voor op vakantie!

De T-shirt zijn ook ideaal voor op vakantie. Ga je er tijdens de bouwvak graag op uit? Een stuk fietsen, wandelen door de natuurlijk of een borrel drinken op het terras? Het CoolDry T-shirt houdt je fris, beschermt je tegen de zon, zit als gegoten en is perfect te combineren met bijvoorbeeld een Basis Jeans of een korte broek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kunnen we je helpen?