Hoodies

Een hoodie geeft warmte en comfort en is een van onze veel gekozen producten. Geef de hoodie je eigen stijl door de hoodie te bedrukken of borduren met je eigen logo of ontwerp.

Hoodies bedrukken of borduren

Bij Shirtborduren.nl bieden we hoogwaardig bedrukken en borduren van kleding aan vanuit onze eigen druk- en borduuratelier. We zijn ook gespecialiseerd in het verwerken van grote oplages voor de zakelijke markt. Wij garanderen dat we uw hoodies bedrukken in:
 1. Levendige Kleuren en Fijne Details: Onze machines bieden een uitgebreid kleurbereik, waardoor zelfs complexe ontwerpen en fijne details prachtig worden weergegeven.
 2. Geschikt voor Diverse Materialen: Onze machines zijn geschikt voor het bedrukken van verschillende stoffen, waaronder katoen, polyester en zelfs leer, waardoor je flexibiliteit hebt in je ontwerpkeuzes.
 3. Duurzaamheid: Onze prints zijn duurzaam en blijven lang mooi, zelfs na herhaaldelijk wassen, waardoor ze perfect zijn voor regelmatig gebruik van de hoodies.

Het verschil tussen een hoodie bedrukken en borduren

Hoodies bedrukken

  Bij het bedrukken wordt het ontwerp op de hoodie aangebracht door inkt direct op de stof aan te brengen. Dit wordt vaak gedaan met behulp van DTF print. Bedrukken is ideaal voor het weergeven van kleurrijke ontwerpen, patronen en afbeeldingen met veel details en kleine letters.

Hoodies borduren

  Voor een elegante en duurzame uitstraling raden we aan om je hoodie te laten borduren. Het borduurwerk geeft je hoodie niet alleen een luxe uitstraling, maar zorgt er ook voor dat je hoodie jarenlang mooi blijft, zelfs na vele wasbeurten. Borduren is een proces waarbij het ontwerp op de hoodie wordt aangebracht door garen te gebruiken en door de stof te naaien. Een naald wordt gebruikt om de garen door de stof te trekken volgens het ontwerp, waardoor het ontwerp in de stof wordt verweven. Dit creëert een verhoogd textuureffect en een duurzame afwerking. Borduren is ideaal voor het weergeven van logo's, initialen of ontwerpen met een verfijnde en luxe uitstraling.

Belangrijkste verschillen

 
 • Uiterlijk en textuur Hoodies bedrukken biedt een gladde afdruk op de stof, terwijl borduren een verhoogd en textuureffect creëert door het gebruik van garen.
 • Duurzaamheid Hoodies borduren is over het algemeen duurzamer dan bedrukken en gaat langer mee, vooral na herhaaldelijk wassen.
 • Geschikte toepassingen Bedrukken is geschikt voor kleurrijke ontwerpen en afbeeldingen met veel details. Borduren wordt vaak gebruikt voor het aanbrengen van logo's, initialen en ontwerpen waar duurzaamheid en een luxueuze uitstraling belangrijk zijn.
 • Kosten Over het algemeen is borduren duurder dan bedrukken vanwege het arbeidsintensieve proces en de kosten van borduurmachines.

Waarom kiezen voor hoodies bedrukken of borduren?

Het bedrukken of borduren van je logo op een hoodie heeft tal van voordelen voor de zakelijke markt:
 • Professionele Uitstraling: Geef je bedrijf een professionele uitstraling met bedrukte of geborduurde hoodies met je logo.
 • Merkbekendheid: Verhoog je merkbekendheid door een opvallend logo op je hoodie te presenteren, een effectieve promotie voor je bedrijf.
 • Functionaliteit: Een hoodie biedt comfort en bescherming tegen de kou.

Laat je hoodies bedrukken door Shirtborduren.nl

Ontdek ons assortiment hoodies in diverse kleuren, maten en stijlen. Kies voor een hoodie bedrukken met of zonder rits, afgestemd op jouw voorkeur. Bestel eenvoudig online of kom naar de showroom en profiteer van:
 • Ruime Showroom van 100 m²
 • Gratis Pasmaten
 • Snelle en Flexibele Levertijden
 • Eigen Druk- en Borduuratelier
 • Gratis Digitale Proefdruk vooraf
Voor stijlvolle en comfortabele hoodies met jouw bedrijfslogo, ga je naar Shirtsborduren.nl. Wij zijn jouw partner voor professionele hoodies bedrukken en borduren.


Resultaat 1–12 van de 36 resultaten wordt getoond

× Hoe kunnen we je helpen?