Veelgestelde vragen

Heb je een dringende vraag? We staan voor je klaar!

Voor de meestgestelde vragen hebben wij hieronder alle antwoorden voor je. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust even contact met ons op. Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur op 06-832 167 79. Stuur je liever een e-mail? Dat kan naar info@shirtsborduren.nl.

Algemeen

Helaas is deze vraag niet in één antwoord te vangen. De prijs van het bedrukken of borduren van kleding ligt aan de volgende keuzes: • Om welk kledingstuk gaat het (T-shirts, jassen, hoodies, etc.)? • Om welke oplage gaat het? • Wil je je kleding bedrukken of borduren? • Op welke plek of plekken wil je bedrukking of borduurwerk? Via de website kun je stap voor stap de prijs van jouw kledingstuk inclusief bedrukking berekenen. Kom je er niet aan uit, vraag dan gerust een offerte aan of stuur een e-mail naar info@shirtsborduren.nl.
Absoluut. Na akkoord op de offerte is er altijd gelegenheid om de kleding bij ons in de showroom te komen passen. Lukt het niet om naar onze locatie te komen? Dan kunnen we de kleding altijd naar je opsturen!
1. Was bedrukte kleding op maximaal 40 graden. 2. Draai het kledingstuk altijd binnenstebuiten als je bedrukte kleding gaat wassen. 3. Gebruik geen wasmiddel met bleek erin. 4. Stop de bedrukte kleding nooit in de droger. 5. Strijk je kleding binnenstebuiten en strijk absoluut nooit op de bedrukking. Bij elke bestelling zit een kaartje met de wasvoorschriften. Wil je deze digitaal ontvangen? Stuur een e-mail naar info@shirtsborduren.nl.

Bestellen & leveren

De levertijd van onze kledingstukken is doorgaans 5 a 7 werkdagen, mits de kleding voorradig is. Heb je met spoed bedrukte of geborduurde kleding nodig? Stuur een e-mail naar info@shirtsborduren.nl. We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.
Zeker! Al onze kledingstukken kunnen per stuk worden besteld en worden bedrukt met je eigen logo of ontwerp. Je kunt zelfs kiezen op welke plaats je je logo of het ontwerp wilt!
Je kunt bij ons ook onbedrukte artikelen bestellen. Dit is ook per stuk mogelijk! Je kunt gemakkelijk via onze website de optie ‘geen bedrukking of borduurwerk’ kiezen. Hierna geef je het aantal én de maat door. Vervolgens kun je betalen en de artikelen binnen 5 werkdagen thuis verwachten.

Bestanden en meer

Je kunt de ontwerpen het beste in een vectorbestand aanleveren. De meest gangbare typen vectorbestanden zijn AI, EPS, PDF en SVG. Aanleveren kan via de webshop of via de mail. Heb je vragen over het aanleveren van een logo of ontwerp? Mail naar info@shirtsborduren.nl.
Ja. Je krijgt van ons altijd een digitale proefdruk van je bestelde kleding. Op deze proefdruk kun je de kleding zien en de plek waar het ontwerp wordt geplaatst. Is het niet helemaal naar je zin? Vertel het ons! We gaan pas aan de slag als je helemaal tevreden bent en akkoord hebt gegeven op de proefdruk.
Ja, hoor! We helpen je graag bij het aanpassen van je ontwerp. Bij het maken of aanpassen van een logo wordt een meerprijs gerekend.
Ja! Het ontwerp wordt aandachtig door ons gecontroleerd. Mochten we nog iets van je nodig hebben óf niet verder kunnen met de aangeleverde bestanden, dan nemen we contact met je op. Je krijgt vóor het drukken of borduren altijd een digitale proefdruk opgestuurd.

Bedrukken en borduren

Of je kiest voor bedrukken of borduren hangt volledig van je wens en het doel van de kleding af. Voordelen van bedrukken zijn o.a.: • Het bedrukken van werkkleding biedt meer mogelijkheden. Ook kleine details kunnen worden bedrukt. • Met bedrukken heb je een breder scala aan kleuren. Alle CMYK kleuren kunnen worden geprint. Je kunt zelfs kleurovergangen in een ontwerp laten drukken. • Bedrukken van werkkleding is over het algemeen goedkoper dan borduren. Lees hier meer over kleding bedrukken. Voordelen van borduren zijn: • Over het algemeen gaat het borduursel langer mee en daardoor is borduren duurzamer. • Borduren heeft een professionele en luxe uitstraling. • Je hoeft bij borduren geen rekening te houden met wassen. Lees alleen goed de wasvoorschriften van het product zélf. Lees hier meer over kleding borduren.
DTF (Direct To Film) is een relatief nieuwe technologie die gebruikt wordt om kledingstukken te bedrukken. Bij deze methode wordt de inkt direct op een speciale film geprint en vervolgens overgebracht op de trui met behulp van een hittepers. Dit resulteert in een gedetailleerde, hoogwaardige print die duurzaam is en (redelijk) wasbestendig. Het bedrukken van truien met DTF heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere methoden. • DTF kan worden gebruikt om op vrijwel elk materiaal te printen, waaronder katoen, polyester en gemengde vezels. • Deze technologie kan zelfs op donkere stoffen worden gebruikt, waar andere methoden zoals zeefdrukken en transferdrukken beperkt zijn in hun mogelijkheden. • Een ander voordeel van DTF is dat het mogelijk is om zeer gedetailleerde ontwerpen te printen met een hoge resolutie en kleurverzadiging. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor ontwerpen vrijwel eindeloos. Het is bijvoorbeeld mogelijk om foto's of afbeeldingen met veel details te printen die er bijzonder realistisch uitzien.
Kleding met een borduursel heeft een luxe en professionele uitstraling en wordt veel gebruikt bij bedrijfskleding. Borduren is het maken van een ontwerp met naald en garen op bijvoorbeeld textiel. In ons borduuratelier staan computergestuurde borduurapparaten die de mooiste logo’s voor je borduren in verschillende kleuren.
Met borduren worden er garen door de textielsstof gehaald. Het is belangrijk om te weten dat zakken standaard dicht worden geborduurd.
Voor het borduren van kleding op de borst hanteren wij standaard 10x10cm Voor het borduren van kleding groot op rug of borst hanteren wij maximaal 30x20cm
Een artikel waar een logo op staat kan niet geretourneerd worden
× Hoe kunnen we je helpen?