Sweaters

Trui bedrukken of borduren

Een trui met je logo, een kleurrijk ontwerp of een pakkende tekst erop is niet alleen gaaf en praktisch, het is ook een effectieve manier om de naamsbekendheid van je merk te vergroten. Bij Shirtsborduren.nl hebben we een ruim assortiment aan truien van hoge kwaliteit die bedrukt of geborduurd kunnen worden met een eigen ontwerp. Wil jij een trui bedrukken of borduren? Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden van truien bedrukken of borduren voor jouw bedrijf.

Truien bedrukken voor je bedrijf of team

Het bedrukken van truien voor een bedrijf of sportteam kan een krachtige manier zijn om de teamgeest te versterken en de naamsbekendheid te vergroten. Het biedt een geweldige kans om jezelf en je merk te laten zien, en om een professionele en georganiseerde uitstraling te creëren. Of je nu een bedrijf runt of een sportteam coacht: een bedrukte trui is een uiting van de waarden en visie van jouw organisatie en creëert een gevoel van saamhorigheid en trots onder jouw medewerkers of teamleden.

Een trui laten bedrukken met een DTF-printer

Bij Shirtsborduren.nl bedrukken we truien door middel van Direct To Film (DTF). Een trui laten bedrukken met DTF heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere methoden.

  1. DTF kan worden gebruikt om op vrijwel elk materiaal te printen, waaronder katoen, polyester en gemengde vezels. Bovendien kan deze technologie zelfs op donkere stoffen worden gebruikt, waar andere methoden zoals zeefdrukken en transferdrukken beperkt zijn in hun mogelijkheden.
  2. Met DTF is het mogelijk om zeer gedetailleerde ontwerpen te printen met een hoge resolutie en kleurverzadiging. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor een logo of ander ontwerp vrijwel eindeloos. Het is bijvoorbeeld mogelijk om foto's of afbeeldingen met veel details te printen die er bijzonder realistisch uitzien.

Wat zijn de voordelen van een trui borduren?

Een trui borduren zorgt voor een hoogwaardige uitstraling van het logo of de afbeelding op de trui. De geborduurde afbeelding heeft een 3D-achtig effect, waardoor het er meer professioneel uitziet en een hogere kwaliteit heeft dan een bedrukte afbeelding. Bovendien is het een duurzame optie, omdat het borduurwerk op de trui lang mee kan gaan.

Truien laten personaliseren?

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten of de teamgeest van je sportclub versterken? Laat je truien bedrukken of borduren met jouw eigen logo of ontwerp. Het is een geweldige manier om zichtbaar te zijn én om een gevoel van samenhorigheid te creëren. Bij Shirtsborduren.nl hebben we een ruim assortiment aan truien om te personaliseren. We zorgen voor een hoogwaardige bedrukking of borduurwerk dat lang meegaat en er op en top uitziet. Dus waar wacht je nog op?

Ben je op zoek naar hoodies, T-shirts of jassen? Ook dan kun je bij Shirtsborduren.nl terecht! Via onze website kun je gemakkelijk en snel je gepersonaliseerde truien bestellen. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

  • 100 m² showroom
  • Gratis pasmaten
  • Snelle en flexibele levertijden
  • Eigen druk- en borduuratelier
  • Van tevoren altijd een gratis digitale proefdruk


Resultaat 1–12 van de 45 resultaten wordt getoond

× Hoe kunnen we je helpen?