Veiligheidskleding

RWS werkkleding

RWS werkkleding is een speciaal type werkkleding dat ontworpen is om werknemers in de weg- en waterbouwsector te beschermen tijdens hun werkzaamheden op de openbare weg. De afkorting "RWS" staat voor "Rijkswaterstaat". Dit is de overheidsorganisatie die verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van de Nederlandse infrastructuur. RWS werkkleding is daarom speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge veiligheidsnormen die worden gesteld door Rijkswaterstaat en andere autoriteiten in de bouwsector. Het is gemaakt van duurzame materialen en voorzien van reflecterende strips, waardoor de drager goed zichtbaar is voor passerend verkeer, zelfs in slechte weersomstandigheden. Met RWS werkkleding kunnen werknemers met vertrouwen aan het werk gaan, wetende dat ze beschermd worden terwijl ze bijdragen aan de bouw en het onderhoud van onze wegen en waterwegen.

RWS veiligheidsvest bedrukken

Een RWS veiligheidsvest bedrukken met een bedrijfslogo of een opvallende tekst draagt bij aan de herkenbaarheid van een bedrijf of organisatie. Door het logo of de bedrijfsnaam op de RWS veiligheidsvesten te bedrukken, kunnen medewerkers worden geïdentificeerd als behorende tot een specifiek bedrijf of organisatie. Dit draagt bij aan een professionele uitstraling en goed imago. Ook kan een RWS veiligheidsvest bedrukken helpen om de betrokkenheid en het gevoel van teamspirit onder medewerkers te vergroten. Medewerkers voelen zich trots om een veiligheidsvest met een bedrijfslogo te dragen. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer en een gevoel van saamhorigheid op de werkplek.

Hoogwaardige RWS werkkleding van Tricorp

Tricorp is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in werkkleding en veiligheidskleding. De veiligheidskleding van Tricorp is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen die bestand zijn tegen de zware omstandigheden op de bouwplaats. Hierdoor gaat de kleding lang mee en biedt het uitstekende bescherming. Ook voldoet de werkkleding aan de laatste RWS normen en is het gecertificeerd volgens de EN 20471 norm, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en zichtbaarheidsnormen.

Waarom kiezen voor Shirtsborduren.nl

Je kunt bij Shirtsborduren.nl niet alleen je RWS veiligheidsvest bedrukken, maar ook je RWS T-shirts, polo’s, sweaters, parka, softshell jas of pilot jack. Ben je op zoek naar RWS werkkleding of wil je je veiligheidsjas of veiligheidsvest bedrukken? Bij Shirtsborduren.nl kun je snel en eenvoudig je RWS werkkleding bestellen! Kom je er niet uit of heb je vragen? E-mail dan naar info@shirtsborduren.nl

  • 100 m² showroom
  • Gratis pasmaten
  • Snelle en flexibele levertijden
  • Eigen druk- en borduuratelier
  • Van tevoren altijd een gratis digitale proefdruk


Toont alle 10 resultaten

× Hoe kunnen we je helpen?