Overhemden

Het is maandagochtend en je loopt het kantoor binnen. Eén voor één begroet je je collega’s. Ze dragen allemaal hetzelfde overhemd mét het logo van je bedrijf erop. Een warm gevoel van trots stroomt door je lichaam. Wat is dát gaaf om te zien zeg!

Een bedrukt of geborduurd overhemd straalt niet alleen professionaliteit uit; het creëert ook een gevoel van saamhorigheid en eenheid. Een overhemd bedrukken of borduren met het logo van jouw bedrijf is een slimme investering om je bedrijfsidentiteit te versterken en je team te motiveren! Je kunt bij ons ook T-shirts, jassen, hoodies en werkkleding laten borduren of bedrukken!

Waarom overhemden bedrukken?

Het bedrukken van een overhemd met je bedrijfslogo is een goede manier om je bedrijf te promoten en je medewerkers een professionele uitstraling te geven. Het zorgt voor eenheid en herkenning binnen het team en versterkt de bedrijfsidentiteit. Bovendien draagt het 100% bij aan het vergroten van de naamsbekendheid en aan het aantrekken van potentiële klanten.

Wat is het voordeel van een overhemd borduren?

Een voordeel van een overhemd borduren is dat het een duurzamere en hoogwaardigere uitstraling heeft. Een geborduurd logo gaat langer mee en behoudt zijn kwaliteit. Zelfs na meerdere wasbeurten. Het geeft het overhemd ook een professionele en elegante uitstraling, waardoor het ideaal is voor werkkleding en zakelijke gelegenheden.

Overhemden laten bedrukken of borduren?

Wil jij gepersonaliseerde overhemden die eenheid en vertrouwen uitstralen? Ben je op zoek naar overhemden met het logo van je bedrijf? Shirtsborduren.nl bedrukt of borduurt je overhemden met je bedrijfslogo of een ander ontwerp. We leveren niets minder dan topkwaliteit! Bij ons vind je overhemden in verschillende kleuren, met lange of met korte mouwen. Bestel je geborduurde of bedrukte overhemden gemakkelijk en snel online.

  • 100 m² showroom
  • Gratis pasmaten
  • Snelle en flexibele levertijden
  • Eigen druk- en borduuratelier
  • Van tevoren altijd een gratis digitale proefdruk


Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

× Hoe kunnen we je helpen?