Mutsen

Mutsen bedrukken of borduren

Shirtsborduren.nl biedt een ruim assortiment aan Beechfield mutsen, in verschillende stijlen en kleuren. Door de hoogwaardige kwaliteit en de uitgebreide personalisatiemogelijkheden zijn Beechfield mutsen de perfecte keuze voor bedrijven, sportteams of als relatiegeschenk. De mutsen zijn ontworpen met oog voor detail en hebben een perfecte pasvorm. Ook zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals acryl, wol en katoen, waardoor ze duurzaam zijn en lang meegaan.

Waarom je mutsen bedrukken?

Er zijn verschillende redenen waarom een bedrijf ervoor zou kiezen om mutsen te laten bedrukken:

  • Mutsen met het bedrijfslogo erop bedrukt zijn een effectieve manier om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Wanneer medewerkers of klanten de mutsen dragen, wordt het bedrijfslogo overal mee naartoe genomen. Dit helpt om de zichtbaarheid en bekendheid van het bedrijf te vergroten.
  • Medewerkers die mutsen dragen met het bedrijfslogo erop bedrukt, creëren een professionele uitstraling voor het bedrijf. Het laat zien dat het bedrijf aandacht besteedt aan de details en geeft een uniforme en nette uitstraling.
  • Gepersonaliseerde mutsen kunnen ook helpen bij het creëren van een teamgevoel binnen het bedrijf. Medewerkers die allemaal dezelfde mutsen dragen, voelen zich meer verbonden met elkaar en het bedrijf, wat leidt tot meer betrokkenheid en motivatie.
  • Gepersonaliseerde mutsen zijn perfect als relatiegeschenk voor klanten of partner. Het geeft een persoonlijk tintje aan het cadeau en laat zien dat het bedrijf aandacht besteedt aan de relatie met de ontvanger.
  • Ten slotte hebben mutsen ook een praktische functie, vooral tijdens de koudere maanden. Door het bedrijfslogo op de mutsen te bedrukken, kan het bedrijf de medewerkers of klanten voorzien van functionele en nuttige kleding.

Het voordeel van mutsen borduren

Of je kiest voor mutsen bedrukken of mutsen borduren hangt af van je wensen en het doel van de gepersonaliseerde muts. Geborduurde ontwerpen blijven langer zichtbaar en gaan minder snel vervagen of slijten dan bedrukte ontwerpen. Hierdoor gaan mutsen met borduurwerk vaak langer mee. Ook ziet borduurwerk er vaak luxe uit, waardoor de mutsen (en daardoor het bedrijf) professioneel en betrouwbaar ogen.

Mutsen bedrukken of borduren bij Shirtsborduren.nl

Je kunt op de website van Shirtsborduren.nl gemakkelijk en snel je mutsen laten bedrukken of borduren. We hebben een ruim assortiment aan Beechfield mutsen én de geweldige Tricorp muts. Kom je er niet uit of heb je vragen? E-mail dan naar info@shirtsborduren.nl

  • 100 m² showroom
  • Gratis pasmaten
  • Snelle en flexibele levertijden
  • Eigen druk- en borduuratelier
  • Van tevoren altijd een gratis digitale proefdruk


Toont alle 6 resultaten

× Hoe kunnen we je helpen?