Kinderen

Kinderkleding bedrukken

Er zijn genoeg redenen om kinderkleding te laten bedrukken! We geven je een aantal redenen om te kiezen voor gepersonaliseerde kinderkleding.

  • Door kinderkleding te laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam van het kind of een persoonlijke boodschap, geef je de kleding een persoonlijke touch. Een leuk cadeau voor een verjaardag of feestelijke gelegenheid, dus!
  • Kinderen raken soms hun spullen kwijt. Bijvoorbeeld op school of tijdens het sporten. Door de kleding te laten bedrukken met de naam van het kind, is het makkelijker om de spullen terug te vinden.
  • Als je bijvoorbeeld een sportteam van kinderen hebt, kan gepersonaliseerde kinderkleding met het logo of de naam van het team bijdragen aan het groepsgevoel.

Kinderkleding bedrukken: laat fantasie tot leven komen

Kinderen zijn vaak de meest kleurrijke en expressieve mensen die we kennen. Ze hebben een eindeloze fantasie en een levendige creativiteit waar we soms jaloers op zijn. Maar waarom zou je die creativiteit beperken tot tekeningen en knutselwerkjes? Waarom niet hun kleding ook een persoonlijke touch geven? Met het bedrukken van kinderkleding kunnen we kinderen nog meer laten stralen en hun unieke persoonlijkheid laten zien aan de wereld. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou geen unicorn, dinosauriër of grappige tekst op zijn of haar T-shirt?

Gepersonaliseerde kinderkleding kopen

Wil jij kinderkleding bedrukken met de naam van je kind, een teamnaam of met een eigen creatie van je kleintje? Bij Shirtsborduren.nl bieden we verschillende mogelijkheden. Zo kun je bij ons T-shirts, polo’s, hoodies, vesten, sweaters of softshell jassen voor kinderen laten bedrukken of borduren. We hebben de items in verschillende maten en kleuren en de kleding is gegarandeerd van de allerbeste kwaliteit.

Bestel je gepersonaliseerde kinderkleding gemakkelijk en snel

Via Shirtsborduren.nl kun je gemakkelijk en snel gepersonaliseerde kinderkleding bestellen. Klik op het juiste item, kies de kleur én de maat en bepaal de locatie van het ontwerp. Met één druk op de knop besteld!

  • 100 m² showroom
  • Gratis pasmaten
  • Snelle en flexibele levertijden
  • Eigen druk- en borduuratelier
  • Van tevoren altijd een gratis digitale proefdruk


Toont alle 12 resultaten

× Hoe kunnen we je helpen?