Jassen

Jas bedrukken of borduren

Een jas met het bedrijfslogo is meer dan alleen een kledingstuk. Het is een statement van de waarden en identiteit van het bedrijf. Een jas bedrukken of borduren straalt professionaliteit en trots uit en draagt bij aan het imago van het bedrijf. Of je nu gaat voor een bomberjack voor de winter of een softshell jas voor de lente of de herfst: een jas bedrukken of borduren met een bedrijfslogo is niet alleen functioneel, maar ook een manier om naamsbekendheid op te bouwen.

Een jas bedrukken met je bedrijfslogo

Het bedrukken van een jas met je bedrijfslogo is een effectieve manier om je merk te promoten. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en versterkt de herkenbaarheid van je bedrijf. Het straalt 100% professionaliteit uit en draagt bij aan het creëren van een uniforme uitstraling. Dat is goed voor je imago én het vergroot het vertrouwen bij klanten. Door het dragen van een jas met het bedrijfslogo creëer je bovendien een gevoel van saamhorigheid binnen het team.

Ook voor bescherming

Een jas bedrukt met het bedrijfslogo is naast professioneel ook functioneel: het zorgt voor de veiligheid van medewerkers. Bijvoorbeeld door het dragen van een jas met reflecterende strepen, wordt de zichtbaarheid van medewerkers in het donker vergroot.

Waarom een softshell jas bedrukken?

Een softshell jas is een uitstekende keuze voor je bedrijf. De jas is gemaakt van waterdichte, winddichte en ademende stoffen. Hierdoor biedt het bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen en wind. Het is een lichte jas die veel bewegingsvrijheid biedt, wat het comfortabel maakt om te dragen. Door het bedrukken of borduren van je bedrijfslogo kan de jas gepersonaliseerd worden en een uniforme uitstraling creëren voor het bedrijf. Bovendien gaat een softshell jas lang mee en is het duurzaam in gebruik. Ideaal voor in de horeca, bouw, transport of bij buitensport en recreatie.

Jas borduren: een unieke uitstraling

Een groot voordeel van borduurwerk is dat het lang meegaat en daardoor duurzaam in gebruik is. Het blijft ook na veelvuldig wassen en gebruik mooi en scherp. Door het borduren van het bedrijfslogo op de jas, creëer je tevens een uniek item dat professionaliteit en eigenheid uitstraalt. Dit geeft de teamspirit een boost en het zorgt voor een gevoel van verbondenheid bij je medewerkers of het sportteam.

Jassen met logo

Wil je eenheid creëren, professionaliteit uitstralen en tegelijkertijd je team of medewerkers voorzien van comfort en bescherming? Ga dan voor een geborduurde of bedrukte jas met logo van Shirtsborduren.nl. Naast jassen bieden we ook gepersonaliseerde hoodies, T-shirts, polo’s of truien. Bestel je gepersonaliseerde jas gemakkelijk en snel online!

  • 100 m² showroom
  • Gratis pasmaten
  • Snelle en flexibele levertijden
  • Eigen druk- en borduuratelier
  • Van tevoren altijd een gratis digitale proefdruk


Resultaat 1–12 van de 63 resultaten wordt getoond

× Hoe kunnen we je helpen?